Politika zasebnosti

Politika zasebnosti GOSTINSTVO CUBIS

Na tem mestu si lahko preberete na kakšen način podjetje CUBIS gostinstvo d.o.o. izvaja politiko zasebnosti v skladu z zakonskimi določili. Podrobneje je opisan način zbiranja vaših osebnih podatkov, namen njihove uporabe in onemogočanje njihovega posredovanja tretjim osebam.

Podjetje CUBIS gostinstvo d.o.o. skrbi za varovanje vaših osebnih podatkov, tako da deluje v skladu s predpisi in zakoni (podlaga: Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo in 177/20) in Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR s pričetkom uporabe dne 25.05.2018).

1. Veljavnost in uporaba politike zasebnosti

Politika zasebnosti velja in se brez izjem uporablja za:

  • vsakega uporabnika spletnih strani podjetja CUBIS gostinstvo d.o.o., ob prvem in vsakem nadaljnjem obisku ter
  • vsako osebo, ki podjetju posreduje svoje osebne podatke v kakršnikoli obliki.

Politika zasebnosti se lahko spremeni oziroma dopolni brez vnaprejšnjega opozorila ali obvestila v skladu z zakonskimi predpisi, ki so takrat v veljavi. Aktualna verzija politike zasebnosti je objavljena na spletni povezavi www.restavracija-cubis.si/politika-zasebnosti.

2. Opredelitev pomembnih izrazov

Osebni podatek je vsak podatek, ki se nanaša na določeno fizično osebo in jo ta podatek tudi določa:

  • ime in priimek
  • naslov
  • telefonska številka
  • EMŠO

Lastnik spletnih strani je podjetje CUBIS gostinstvo d.o.o., upravljalec le teh pa je podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o. Uporabnik spletnih strani je vsaka oseba, ki dostopa do predmetnih spletnih strani, ne glede na način.

3. Definicija piškotkov

Majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, znotraj katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete določeno spletno stran in kaj vas ob tem zanima, so t.i. piškotki. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Vedno imate možnost, da piškotke zavrnete oziroma jih izklopite v vašem spletnem brskalniku.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotkaNamenTrajanjeIzvor
_gaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics

Pri prvem obisku naših spletnih strani piškotki niso avtomatsko vklopljeni, vas pa prosimo, da to storite zaradi tega, da bo spletna stran delovala čimbolj optimalno in prilagojeno za vas. Piškotke uporabljamo zgolj za analizo obiskanosti naših spletnih strani.

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oziroma bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

4. Povezave do drugih spletnih strani

Ta politika zasebnosti izključuje vse druge spletne povezave in mesta (vključno z socialnimi omrežji), tudi če ste povezavo nanje našli na naših spletnih straneh. Uporaba teh povezav je izključno vaša odločitev in v tem primeru podjetje CUBIS gostinstvo d.o.o. ne odgovarja za ustrezno izvajanje varnostne politike. Priporočamo, da pri vsaki spletni strani, ki jo obiščete, preberete njihovo politiko zasebnosti.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete dodatno pojasnilo glede izvajanja politike zasebnosti ravnanja z osebnimi podatki podjetja CUBIS gostinstvo d.o.o.,  nas lahko vedno kontaktirate na naslovu cubis@cubis.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

CUBIS gostinstvo d.o.o.

Close
Close